Deca Durabolin Nedir? Nasıl Kullanılır?

1

Merhaba sevgili takipçiler. Bugünde sizlere deca durabolin konusunda bilgi vereceğiz. Öncelikle aşama aşama gidelim sizlerde bilgilenmiş olursunuz.

Nandrolone ve ya nandrolone Decanoate genellikle birçok profesyone sporcu ve fitness ile uğraşan sporcuların tercihi olarak yaygın şekilde dünyada kullanılmaktadır. Tabi bu kullanılma nedeni inanılmaz efsanevi etkileri yanı sıra daha kolay tedarik edilebilmesi ve kullanıcıların gerçekten eklemlerinde olumlu iyileşmeler ve güçlenmeler sağlaması olarak söylenebilir.

İçindekiler

Deca Durabolin Nedir? Ne işe yaramaktadır?

Deca Durabolin piyasada 25 ila 200mg/ml arasındaki dozajlarda üretilmektedir. ABD’de birçok farklı preparatıda vardır. Avrupa’da en çok popüler olan ve tanınan ismide budur. İnsan vücudunda adele gelişimini etkileyen ve arttıran ilaçlardan biridir, androjen etkisi düşük olduğu içinde tercih edilmektedir.  14 – 18 günlük aktif ömrü olan anabolik androjenik sınıfında olan bu steroidimiz kanda 16 ila 22 ay  arası tespit edilebilmektedir. Avrupa’da meme kanseri tedavisi yanı sıra androjen eksikliğinden oluşan osteoporoza muzdarip erkek hastalarada doktor eşliğinde kontrollü kullanılmaktadır.

Genellikle kullanan sporcularda su birikmesi saptanmamış ama nadirde olsa olabilmektedir. Testosterondaki kadar olamaz tabiki. Bazı sporcular eklem ağrıları ile oldukça zorlanırlar ve dea kullanımından sonra bu ağrıların azaldığını gözlemlemişlerdir. Deca durabolin vücutta kortizon’u bloke ettiği için güzel bir gelişim yakalaman mümkün olabilmektedir. Testosteron olmadan belirli dozların üzerine çıkılmamalıdır, çünkü kullanım esnasında testislerde küçülme olabilmektedir. Bağışıklık sistemini güçlendirmek ilede doğrudan ilişkili bir ilaçtır. Dayanıklılık seviyesi arttığı için profesyonel sporcular ve vücut geliştirmeciler tarafından oldukça popüler bir ilaç olmakla birlikte kas fonksiyonlarının gelişiminede yardımcı olmaktadır.

Deca Durabolin (Nandrolone) Fayfaları Nelerdir?

Evet, profesyonel olarak spor yapanlarda bu ilaç azot depolama seviyelerinin ve protein sentezinin teşvikinde çok çok değerlidir. Bunu kullanan sporcuların güç ve dayanıklılık seviyeleri, performans ve kas büyüklüğü açısından çok iyi gelişmeler sağladığı kanıtlanmıştır.

Deca durabolin’in cilt, kafa ve prostat kısmına çok az ya da hiç yan etkisi olmadığı söylenmektedir. (Nekadar kanıtlanmış denilsede biz hiç yok diyemeyiz) Deca Durabolin insğlin duyarlılık düzeylerinin düşük yoğunluklu lipoproteinin ve trigliseridlerin azaltılmasında kesinlikle sıfır rolü olduğun kanıtlanmıştır. Ek avantajıda HDL kolsterol düzeyini gerçekten düşürebilmektedir.

Deca Duraboplin Hangi Alanlarda Kullanılmaktadır?

  • Anemi
  • Böbrek Yetmezliği
  • Meme Kanseri
  • Katabolik Rahatsızlıklar
  • Osteoporoz

Deca Durabolin Yan Etkileri Nelerdir?

Sizler için aşağıda yazacağım şeyler bugüne kadar saptanan yan etkilerdir, dikkatlice okuyun. İlacın içerisindeki tüm bileşenlerin gösterebileceği yan etkileri madde madde listeliyorum.

  • Erkeklerde meme dokusunun büyümesi, şişmesi vb (jinekomasti)
  • Karaciğer fonksiyonlarında bozulmalar
  • Karaciğer anatomisinin değişmesi
  • Sırtta sivilce ve aknelerin oluşumu
  • Testislerin yok denecek kadar küçülmesi
  • Vücutta bulunan genitallerin vulvanın ön ucunda genişlemesi.

Saptananlar bunlar, fakat elbette daha farklı yan etkilerde kişiye göre farklılık gösterebilmektedir. (Burun kanaması vb problem yaşanlarda %1’lik kısımda olsa var.)

Deca Durabolin Nasıl Kullanılır?

Bu ilaca başlamadan önce kesinlikle kalıtsal hastalık olup olmadığı, genel bir check-up yapılması önerilir. Kullandığınız ilaç varsa kesinlikle uzman bir hekimden destek almadan, spo salonu hocalarıyla iş yapmayın. Unutmayın salon hocaları doktor değildir ve sağlığın geri dönüşü olmaz.

Genellikle Deca Durabolin kullanımları haftalık 200-600 mg arasında dozajlarda olmalıdır. İlk kürünüzse şayet deca durabolin lütfen kullanmayın. Deca durabolin için kullanım oranı kg başına 4mg olarak ifade edilir. 80kg bir sporcunun 80 x 4 = 320 mg haftalık deca alması uygundur. 400mg’ı da alabilir.  Vücudunuzda kütlesel, hacimsel artış istiyorsanız şayet Deca Durabolin’i testosteron, dianabol, danabol, metanabol vb ilaçlarla kombinleyerek çok iyi sonuçlar alabilirsiniz.

Yarışmacıysanız şayet deca kullanımı riskli olabilir, malum bazı federasyonlar test yapıyorlar ve bu ilaç 16 18 ay sonra dahi testlerde çıkabilmektedir. Zaten testleride anlamış değiliz 120kb bir sporcudan neden numune alırsınız ki ? O vücudun zaten birtakım takviyeler almadan olmayacağını herkes biliyor amaç nedir yani doğal olarak bi Jay cutler mi çıkacak dünyada 🙂 Salak saçma işler bırakın isteyen istediğini kullansın, kullanmak sorun değil önemli olan okadar ilacın hakkını podyumda verebilmektir.

Deca Durabolin’in Ticari İsimleri Nelerdir?

  • Deca Durabolin
  • Norma Hella (Yunan efsanedir)
  • Nandrolex 300 (Sciroxx)
  • Decca 250
  • Phendex 275
  • Durabolon 100
  • Nandrodex
  • Venaject 75
  • BD Nandrolone Decanoate

Bildiğim isimler bunlar arkadaşlar, hergün yeni bir pharma çıkıyor, çünkü hammaddeyi alıp lab kuran bu işe giriyor o yüzden tüm markaları bilemiyoruz maalesef.

Deca Durabolin konusunda sorularınız varsa şayet, aşağıda yorum kısmında sorabilirsiniz, vaktim oldukça sizlere dönüş yapıp yardımcı olmaya çalışırım.

Sevgiler.


Cevap Gönder

E-posta adresiniz yorumunuzda yayınlanmayacaktır.